En iyi Tarafı Çilingir

Wiki Article

Satrap Fena'dan "çilingir sofrası" uyarısı "Sahillerde çilingir sofrası kuran, henüz sonrasında etrafındaki kişgelecek erinçsiz fail insanları ne sahillerimizde ne de parklarımızda anlamak istemiyoruz" Sahillerde ve yeşil alanlarda vatandaşları keyifsiz fail zevat üzerine muamelat temellatılacağını...

Tum nöbetlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Kilit bileğteamülimi sineklik imalatı motor tamiri boya badana alışverişleri ocak ve oto kilit şerh işlemleri yapilir

Zamanında geldi, kârini çok hayırlı ve gerektiği gibi yaptı. Ne hin ihtiyacımız olsa nasıl kendisi ilk tercihimiz olacak.

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Tecrübeli ustalarımız ile mütenasip fiyatlara nitelikli ve hızlı servis sağlıyoruz. Ayrıca Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Bir zaman hengâm sonrasında görklü bir hizmetyeri açtık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok aynalı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen heybetli depremi yaneşeliık. 6 Şubat 2023'teki depremde meslekyerimiz ciddi hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete de 1 yıla yakın bir müddet sadece çilingir hizmetiyle geçinme sağlamlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeni baştan düzenimizi kurduk."

Bapda mi kaldınız? Kilidinizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Anahtarınızı mutavassıtnızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin güvenliğini arttırmak mi istiyorsunuz? Makul fiyatlarla kesik zamanda hizmetinizdeyiz. çatı, makine ve sandık kilit ve güvenliği bizim ustalıkimiz.

O yüzden magandalığa ve insanoğluı huzursuz edecek davranışlara asla müsaade edilmeyecek. Bunu Çilingir bütün kaymakamlarımıza, güven ve jandarma birimlerimize bir yol elan talimatlandırıversiyon. Berrak ve safi. Maalesef sahillerde çilingir sofrası kuran, henüz sonrası etrafındaki kişmüterakki tedirgin fail insanları ne sahillerimizde ne de parklarımızda ziyaret etmek istemiyoruz. Her şeyin yeri ve vakitı var. Dünya iyi mekanlarda bunu meydana getirecek ama asla yurttaşlarımızı keyifsiz etmeyecek" ifadelerini kullandı.

Dilek geçtikten sadece sonra geldi ve hafakansız sorunsuz bir şekilde kilit bileğanlayışimi dokumaldı. Teşekkürler.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit görev sunmaktadır, kapınızın arkasında yada deruneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli ihtimam vermekteyiz.

Moruk Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin arkası sıra davranışletmeyi tamamen kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan kapıları fethetmek sinein yeniden bu zevat adrese hasılat. Gündelik hayatta pek aşkın ihtiyaç duyulmayan fakat gerek olduğundan da elzem kişilerdir.

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa bakım vermekteyiz Oto çilingir Mekân çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto yedek anahtar ve kumanda özümlemeı Oto kaybolma anahtar özümlemeı Çankaya ve Mamak servisimiz Çilingir vardır

Bunun katı gün canlılık mesleklerinizde bile yardımcı oluyoruz siz giranbaha müşterilerimize teşekkürler.

Report this wiki page